top of page
  • Writer's pictureErik

The Order - Supreme hypocrisy (Massacre Records)


Met het schaamrood op de wangen geef ik toe dat ik nog nooit van deze band gehoord had, ook al is dit hun zesde album... Zonder eerst de bio of begeleidende perstekst te lezen liet ik deze uit mijn boxen knallen. Ik verwachtte, als ik de bandnaam en titel van het werk combineer, snoeiharde black metal. Niets is minder waar! Jaren tachtig hard rock/heavy metal in een modern frakske.

Nooit gedacht dat ik woorden als 'catchy', 'meezingbaar' 'feelgood' zou gebruiken in een review. Bij deze dus. Hier wordt een mens spontaan euforisch van. The Order past blindelings op eender welk hoofdpodium van een rock en metal festival, zo ergens halverwege. Deze Zwitsers hebben er nieuwe fan bij!
17 views0 comments

Kommentare


bottom of page