top of page
  • Writer's pictureErik

Abatuar - Mortandad (Dunkelheit Productionen)


Welk monster laten ze nu op me los? Ik had nog niet gehoord van het Panamese Abatuar, maar met deze stomp in de ribben zullen ze in mijn geheugen gegrift blijven.

Ik ga me niet wagen aan het neertypen van de titels, want de teksten worden Spaanstalig gebruld.

War/death/grind/black metal, in het straatje van Blasphemy, Beherit, Blood, Repulsion en consorten.

De verrassend goede productie draagt bij tot een album dat je geen tel rust geeft. Luister maar eens naar de openingstrack van de cd 'Ritual Nigromante Por Medio De Profanación De Cámaras Funerarias'. Toch iets in het Spaans gezet... ach, kopiëren en plakken, dat lukt ook... Van dit soort brutaliteit houd ik wel!

6 views0 comments

Comments


bottom of page