top of page
  • Writer's pictureErik

Nieuwe naam voor #GMM23: Slipknot!

Na de aankondiging van onze eerste headliners, Def Leppard en Mötley Crüe, hebben we nog een klepper kunnen strikken voor #GMM23! Niemand minder dan Slipknot zal onze South Stage afsluiten op zaterdag 17 juni.

Eerder dit jaar bracht de negenkoppige roedel uit Des Moines, Iowa, onder leiding van vocalist Corey Taylor, een muzikale splinterbom uit: het album “The End, So Far”. Het is al de achtste keer dat ze langskomen en we kijken er alweer reikhalzend naar uit. Met hun fenomenale podiumprésence en strakke nummers donderen ze telkens als een pletwals over de weide in Dessel. Metalheads, zet je schrap voor een set vol georganiseerde chaos, moshpits en hits!De verkoop van GMM 2023 start later dit jaar. Volg ons op sociale media om als eerste updates te ontvangen.


Ook in 2023 zal GMM 4 dagen een ijzersterke affiche voorschotelen. Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 t.e.m. 18 juni. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. GMM 2023, het metalen hoogtepunt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt. Meer info via www.graspop.be.


Stay metal, stay safe & take care.

9 views0 comments

Comentários


bottom of page