top of page
  • Writer's pictureErik

Def Leppard en Mötley Crüe eerste headliners GMM 2023


Let’s Get Rocked and Shout at the Devil! Na een fenomenale jubileumeditie kunnen we eindelijk de eerste headliners voor de 26e editie van Graspop Metal Meeting aankondigen. Op zondag 18 juni 2023 zet Def Leppard de kroon op het werk op onze South Stage en zal Mötley Crüe onze North Stage afsluiten.

Afgelopen zomer tourden beide bands nog door de Verenigde Staten met hun langverwachte ‘The Stadium Tour’ die goed was voor meer dan 1 miljoen verkochte tickets en in 2023 slaan de beide bands de handen weer in elkaar voor 'The World Tour'. De Britse rockers van Def Leppard brachten eerder dit jaar hun 12e langspeler ‘Diamond Star Halos’ uit. En na een pauze van zeven jaar is ook Mötley Crüe helemaal terug! Mocht je er nog aan twijfelen: hits gegarandeerd!

Beide bands kunnen niet wachten om naar GMM af te zakken: “We waren enorm blij dat we eindelijk weer mochten touren. We hebben er een fenomenale zomer op zitten met een tournee in de VS en Canada en nu willen we de rest van de wereld overdonderen met deze gigantische stadiontournee. Beginnen doen we in Europa, en Sheffield krijgt de primeur. Dat is waar het 45 jaar geleden allemaal begon voor ons. We kunnen niet wachten om jullie allemaal terug te zien, heel binnenkort!” aldus Joe Elliott van Def Leppard. “We hebben ons in tijden niet zo geamuseerd als tijdens de Stadium Tour in Noord-Amerika afgelopen zomer. En we zien er enorm naar uit om de wereld rond te reizen met de The WORLD Tour in 2023. Crüeheads in Zuid-Amerika en Europa: maak je borst maar nat want we komen eraan. Het wordt de max om jullie volgend jaar eindelijk weer live te zien!” aldus Mötley Crüe in een gezamenlijk statement.

De verkoop van GMM 2023 start later dit jaar. Volg ons op sociale media om als eerste updates te ontvangen. Ook in 2023 zal GMM 4 dagen een ijzersterke affiche voorschotelen. Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 t.e.m. 18 juni. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. GMM 2023, het metalen hoogtepunt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt.
19 views1 comment

1 Comment


Hopelijk trekken ze deze lijn niet door voor de volle 4 dagen 🙈

Like
bottom of page